за нас

БЕСТ БРЕНДС ЕООД е водещият вносител на рекламни сувенири, материали и промоционални подаръци. Насочени сме към търговията с промоционални продукти подходящи за всички видове кампании и събития, а също така и на висок клас луксозни бизнес подаръци – Ungaro, Cerutti 1881, Cacharel, Jean-Louis Scherrer. БЕСТ БРЕНДС е ексклузивен представител за България на подаръчната продуктова гама на HUGO BOSS.

Компанията ни е създадена през 2001 година и днес, 17 години по-късно, сме горди да работим в екип, познаващ в детайли цялостната структура на промоционалния пазар в България, и способен в рамките на броени минути да отговори на всяко едно запитване за всеки един продукт, на който може да бъде поставено Вашето лого.

Месечното ни печатно издание BEST BRANDS NEWS се наложи като витрина на рекламния бизнес в България. Изданието ни се разпространява безплатно в центровете на рекламния бизнес в България, и е търсено и ценено четиво от колегите и партньорите ни, работещи в сферата на рекламния бизнес и свързаните с него продукти и технологии.

От самото начало сме си поставили три основни фундамента, отличаващи ни от нашите конкуренти:

  • Работа само с европейски доставчици
  • Складови наличности в София
  • Пълен door-to-door сервиз - от момента на избор на продукт и изпращането на Вашето лого при нас, до доставката на завършен рекламен продукт с послание или фирмено лого във Вашия офис.

Спазването на тези принципи от момента на създаването ни до днес ни позволява да сме напълно спокойни при всички видове поръчки и всички изпълними срокове, а ценното при работата с нас е предаването на това спокойствие върху Вас - нашите клиенти.

Защото и качеството, и срокът, и доставката ще са точно такива, каквито бихте искали да бъдат.
Без компромиси.